Sample Page


Възстановяване на коса след лятотоВръщаме се след лятната отпуска отпочинали и заредени с енергия. Но това е и времето, когато косата ни е била изложена най-дълго на въздействието на слънцето, на вятъра, на морската вода и минералните басейни. Състоянието й се е влошило, тя е загубила своя блясък, станала е суха и неуправляема. Прическите ни не се получавата така, както сме свикнали.

Какво можем да направим, за да върнем блясъка на нашата коса, нейната еластичност и жизненост?

Разбира се, всеки може да избере сам от продуктите за масова употреба, които се предлагат в търговските вериги. Моята лична препоръка е да се възползвате от услугите на Вашия фризьор, експерт в областта на грижата за косата.

Във фризьорски салони По-лесна прическа след лятотоSVM-Studio вярваме, че косата Ви ще получи най-доброто възстановяване, ако терапията е подбрана индивидуално, според нуждите на косъма. Първо, правим анализ на състоянието на косата и скалпа. Интересуваме се как я поддържате вкъщи. Препоръчваме и заедно избираме с какви продукти да работим – Kerastase или System Professional. Това е най-високият клас на фирмите L’Oreal и Wella. Фризьорите ни знаят кой е най-подходящият за Вас шампоан, който може да бъде комбиниран с маска за коса и инфузия или фузио-доза. С подбраните продукти ще Ви направим СПА процедура, отново подбрана специално за Вас.

Уникалността на услугите по възстановяване на косата Ви в нашите фризьорски салони се състои в знанията и уменията на фризьора да подбере индивидуален подход за грижа за Вашата коса, като умело комбинира най-подходящи продукти на най-известни марки. Всички процедури във фризьорски салони SVM-Studio по възстановяване блясъка и жизнеността на косата са с включен масаж на скалпа, който ще снеме стреса и напрежението от ежедневието.