История


Светлана МетодиеваСъздадох първия фризьорски салон SVM-Studio през 2010 година и си поставих цел – да развивам и предоставям най-професионалната и най-качествената услуга в областта на грижата за косата, основана на многогодишния ми опит като фризьор, колорист, призьор в международни и български конкурси, жури, треньор, ментор.

Помогна ми увлечението по дизайн в модата и интериора, но най-голямата поддръжка дойде от хората около мен. Благодарна съм на Мария Димитрова, управител на фризьорски салон SVM-Studio GOLD, а също и на целия екип от фризьори и маникюристи, които ми повярваха и ме поддържаха в добри и в трудни моменти. А помощта и разбирането от семейство и близки ми помогна да се отдам на фризьорското майсторство с цялата си енергия и фантазия.

Идеята ми е, когато посещавате фризьорски салон на SVM-Studio да се чувствате като у дома си – спокойно и в приятна и топла атмосфера. Затова във фризьорския салон е винаги безупречно чисто, а служителите ще Ви предразположат все едно сте дошли на гости при добър приятел. И когато накрая забележите разликата в прическата си, се убеждавате, че сте били обслужени от майстори в занаята – фризьори, колористи, маникюристи.

През 2014 година отворихме и втория си салон SVM-Studio PLATINUM – в центъра на София, до НДК. Надявам се така да сме по-близо до Вас и заедно да се грижим за Вашата красива и здрава коса. Защото аз наистина искрено вярвам, че красотата на косата задължително трябва да се допълва от нейната здравословна грижа. През всичките тези години все още нямаме клиент, на който състоянието на косата да не се е подобрило след нашите грижи.

Наскоро организирахме анкета, в която нашите клиенти имаха възможността да отговорят и на въпроси как оценяват фризьорски салони SVM-Studio в сравнение с други салони, които са посещавали. Бях изненадана, но приятно изненадана, от големия брой коментари – “не знаем как да отговорим, ние в други салони не сме ходили”. Благодарна съм на всички Вас за Вашата лояност и подкрепа през годините! Това мотивира мен и екипа ни да влагаме още повече от себе си заедно да се грижим за Вашата красота.

Светлана Методиева