Колекция LUXEOIL


ПРЕОБРАЗЕТЕ КОСАТА СИ С ТЕЧЕН ЛУКС

 

КОЛЕКЦИЯ  LUXEOIL

ОТ

 SYSTEM PROFESSIONAL

 WELLA LUXEOIL олио за коса

Продуктите LuxeOil от System Professional – даряват моментално преобразяване на Вашата коса с течен лукс, който възстановява кератина в косата отвътре навън.

 

Ако искате коса мека като коприна, без стърчащи и накъсани краища продуктите от серията LuxeOil са точно за Вас. Нежен начин да трансформирате текстурата на Вашата коса, като същевременно я направите здрава и гладка. Усетете ефекта на нежното, неутежняващо докосване.

 

Колекцията е със специална формула от луксозни олиа, които защитават кератина  в косата:

 

Висококачествено арганово масло , познато още като “течно злато” и  известно с хидратиращите си и козметични свойства.

 

Бадемово олио, познато с хидратиращите и заглаждащите си свойства. Стимулира разстежа и удебелява косъма, като същевременно придава блясък на косата.

 

Олио от жожоба, известно с възстановяващата си сила и подходящо за сухи и накъсани краища.

 

 

НЕЖНО ДОКОСВАНЕ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ВАШАТА КОСА

 WELLA LUXEOIL олио за коса

Колекцията на System Professional дарява очарователно здрав вид на Вашата коса в 4 стъпки:

 

  1. Почистете и подхранете косата с шампоан Keratin Protect, за луксозно почистване без утежняване.

 

  1. Третирайте и защитете косата с маска Keratin Restore, за да реконструирате фибрите в косъма. След употреба на маската, косата ще бъде до три пъти по-гладка от преди.

 

  1. Загладете и хидратирайте косата с реконструиращ елексир Keratin Boost Essence като подхраните Кератина в косата и добавите Протеин, който да предотврати изтощаване.

 

  1. Завършете луксозната терапия със спрей Light Oil Keratin Protection, за да оставите косата подхранена и бляскава, защитена от UV лъчи и топлинна обработка. За бляскава и здрава коса!

 

Съставките на LuxeOil навлизат и попълват косъма като го реконструират и заздравяват Кератина, за здрава и красива коса.

 

“С продуктите от колекцията на LuxeOil, мога да направя косата невероятно блестяща. За мен LuxeOil е най-съвършения продукт, в категорията олио за коса, който някога съм пробвал.” – коментира Патрик Камеран Международен посланник на System Professional

 

LuxeOil – течен лукс за Вашата коса. Убедете се сами!

 
 Информацията е предоставена от представителството на Wella за България.