Боя за коса Illumina Color


Боя за коса Illumina Color от Wella Professionals – вижте цвета в нова светлина

 

Виж чудото на светлината

ILLUMINA COLOR от Wella Professionals: иновативната боя за коса вдъхновена от светлината.

 

Ако мислите, че знаете всичко за цвета на косата, помислете пак. Новата боя за коса Illumina от Wella Professionals е последната иновация в областта на колориметрията и ще промени начина по-който мислим за боядисването, завинаги.

Illumina Color - Боядисване на косаНезависимо дали боядисвате косата си в червено, русо, кестеняво, предпочитате балеаж или кичури с фолио, вече съществува революционна боя за коса за постигане на невероятни резултати.

ILLUMINA предлага линия от блестящи, естествени цветове, които трансформират отражението на светлината. Джош Ууд, глобален директор „Колористика“ във WELLA PROFESSIONALS споделя:

“Illumina предоставя истинска ефирност, съчетана с концентрирана енергия на светлината и това е моето разбиране за модерен цвят на косата“. Джош описва слънчевите лъчи в Лос Анджелис като перфектната светлина за косата.“Има причина Холивуд да се намира в Лос Анджелис…там, където слънчевата светлина е толкова мека и красива, че спира дъха. Това е и крайният резултат, който искахме да постигнем с Illumina.

 

ВИЖ Я. ПОЧУВСТВАЙ Я. ПОВЯРВАЙ.

New Illumina Color - Боядисване на косаНяма жена, която да се е докоснала до Illumina и да не се е влюбила в нея. Illumina създава невиждан блясък, който трябва просто да видите, за да повярвате. Най-голямата иновация на Wella Professionals за последните 20 години. Сигурно се питате, какво прави Illumina толкова специална? Тайната е в революционната технология MICROLIGHT™, която с помощта на милиони микрочастици капсулира остатъците от свободни радикали по повърхността на косъма. Това води до редуциране на увреждането на кутикулата и избистрянето и, което пък от своя страна предоставя уникално пречупване на светлината и повече блясък.

Д-р Бернхард Финк, ръководител на изследователска група, финансиран от фондация German Science (DFG), доказа научно, че кутикулата има роля върху визуалното възприятие на косата. Блясъкът на косата е от решаващо значение при определяне на възраст, здравословно състояние и привлекателност.

 

Искате блясък и естествена визия?

ILLUMINA COLOR е Вашият доверен партньор за постигането на блестяща и естествена визия. Мигновени резултати, за по- мека и гладка коса. Революционната боя за коса е висококачествен продукт, който ще откриете при Вашия Wella Professionals стилист.

 

 Информацията е предоставена от представителството на Wella за България.